Pasniegtas Ekselences balvas 2018 inovatīvākajiem skolotājiem

21.02.2019.

19. februārī Latvijas Universitātē tika pasniegta “Ekselences balva”,  kas ir izveidota pēc uzņēmēju iniciatīvas, un to piešķir, novērtējot inovatīvus un izcilus skolotājus.

“Ekselences balvu” bioloģijā ieguva Sintija Valucka (Zemgales vidusskola), fizikā – Jānis Bukins (Siguldas Valsts ģimnāzija), ķīmijā –  Linda Kovaļevska (Mārupes vidusskola), matemātikā –  Sanita Balanda (Rīgas Hanzas vidusskola), ekonomikā – Līga Lagzdkalne (Mārupes vidusskola).

Balvas ieguvējs Jānis Bukins laureātu vārdā novērtēja iespēju mācīties citam no cita, sakot, ka pievienotā vērtība “Ekselences balvai” ir kolēģu vadītās stundas un diskusijas par izmantotajām metodēm, kas ir neatsverama pieredze, ko pēc tam īstenot savā praksē.

Latvijas Ķīmijas un farmācijas asociācija ik gadu atbalsta Ekselences balvas pasniegšanu inovatīvākajiem skolotājiem.

Pasākumu „Ekselences balva” organizēja LU Starpnozaru izglītības inovāciju centrs sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru, ziedojumus administrēja LU fonds.

Projekts realizēts ar Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācijas īstenoto Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansētu projektu “Latvijas Dzīvības zinātņu nozares attīstības klasteris LifeScience.lv” (Nr. 3.2.1.1/16/A/007).