Dalība Vitafoods Asia 2017

15.09.2017.

Projekta Est-Lat 11 «Augstas pievienotās vērtības produktu eksporta mārketings un agrīnā posma veicināšanas aktivitātes» (HIADEX) ietvaros Tartu zinātniskais parks, Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācija un SIA “Baltijas konsultācijas” un nozares pārstāvji no Latvijas un Igaunijas piedalījās vienīgajā uztura bagātinātāju pasākumā, kas aptver visu piegādes ķēdi Āzijā – Vitafoods Āzija 2017.

 

Veiktās darbības Vitafoods Āzijā 2017:

1. Latvijā un Igaunijā ražoto produktu izstāde Vitafoods Āzijā 2017, t.sk. ~ 3000 izplatīti reklāmas materiāli.

Prezentēti farmācijas un uztura bagātinātāju produkti, ko ražo Latvijas uzņēmumi SIA “SilvExpo”, SIA “Biolat”, SIA “CLS Technology”, un uzņēmumi no Igaunijas – “CHAGA” OU, “BioCC” LLC.

2. B2B tikšanās ar uzņēmumiem no dažādiem Āzijas reģioniem – tikšanās un sarunas ar 31 kompānijām, tostarp 1) iepazīstināšana ar Latvijas Dzīvības zinātņu nozares attīstības klasteri LifeScience.lv un MVU; 2) diskusija par MVU produktiem: nepatentēti produkti, uztura bagātinātāji, kosmētikas līdzekļi; 3) informācija par reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem valstīs; 4) nākamie soļi – iespējamā sadarbība.

3. Aktivitātes, lai iepazītu vietējo tirgu un tās specifiku – 1) iegūta informācija par vietējo tirgu, tendencēm un prognozēm. Informācijas iegūšana no QuintilesIMS Consulting Group ar pārskatu par Dienvidaustrumu Āzijas tirgu, it īpaši par Singapūras un Malaizijas tirgiem. 2) neformālā tikšanās ar potenciālajiem partneriem, organizēta kopīgi ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

 

Informācija sagatavota Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansētā Projekta Est-Lat 11  “Augstas pievienotās vērtības produktu eksporta mārketings un agrīnā posma veicināšanas aktivitātes (HIADEX) ietvaros.

Šī vietne atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde nav atbildīga par to, kā šī informācija varētu tikt izmantota.